Handelsbetingelser hos Hartsoft Websites

Generelle oplysninger

Hartsoft Websites
På Bjerget 30, st.th.
2400 København NV
CVR nr.: 30410025
Telefon: +45 31 32 57 12
Email: kontakt@hartsoft

Servicevilkår.
 
Sidst opdateret 18. januar 2021

Tak fordi du valgte Hartsoft Websites, herefter kaldet (“Hartsoft”, “vi”, “os”, “vores”).

Vores politik er absolut gennemsigtighed og 100% kundetilfredshed. Vores vilkår er lette at forstå, og vi har ingen små bogstaver. Vi ønsker, at alle vores kunder skal føle sig trygge og komfortable ved at bruge vores tjenester.

Kort version: Vi designer dit websted, hoster og administrerer det for dig, alt sammen med et lille månedligt abonnement. Så længe du fortsætter med at betale abonnementsgebyret, vil dit websted være aktivt og køre. Du kan annullere når som helst du ønsker det.

Cookies og sporing.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside såvel som det websted, vi opretter til vores kunder, med det formål at spore, analysere og forbedre oplevelsen for besøgende.

Abonnementstjenester.

Vores tjenester tilbydes som pakker med alt inklusive, alt hvad du har brug for er inkluderet i dit abonnement. Du får følgende som standard i alle abonnementer: Skræddersyet WordPress Webside Domænenavn dk., .com eller .eu (for andre domæner end de inkluderede kan der forekomme et mindre gebyr). E-mail konti Hosting, Ubegrænset trafik, Ubegrænset antal sider og indhold, Kontaktformularer, Ændringer og opdatering af indhold, Let at bruge dashboard til at hjælpe dig med at opdatere dit indhold, når du måtte ønske det, SEO Google-analyse, Matchende grafik til Facebooks Periodiske softwareopdateringer, SSL-sikkerhed, Daglig backup, Kunde service og Levering

Vi kan levere et konkurrencedygtigt specialdesignet websted på 7-21 dage. Vores levering af hjemmesiden er uafhængig af dit indhold. Så snart vi har afsluttet vores arbejde, betragtes vores tjenester som leveret uanset status på dit indhold.
Ændringer, opdateringer og sikkerhedsopdateringer er inkluderet i alle abonnementer. Kerne system, tema, modul og plugin opdateringer er inkluderet i abonnementet. Ændringer eller tilføjelse til indhold som tekst og billeder er inkluderet i abonnementet. Ændring i design og funktionalitet er IKKE inkluderet i abonnementet.
Priser

Vi tror på prisgennemsigtighed, den pris, du ser på vores websted, er den pris, du betaler, ikke mere, ikke mindre. Vores priser er faste og ændres ikke uden forudgående varsel 30 dage i forvejen.

Betaling

Betalingen starter efter afslutningen af ​​vores arbejde. Vores arbejde betragtes som afsluttet, når design er færdig, og et funktionelt websted leveret. Bemærk, om dit indhold er klar eller ej, vores arbejde er afsluttet, når vi leverer de tjenester og produkter, vi har kontrol over, dit indhold betragtes ikke som en del af vores arbejde og er uden for vores kontrol. Vi implementerer indholdet til vores kunder på ethvert tidspunkt, men afslutningen af ​​vores arbejde kan ikke afhænge af klientens færdiggørelse og levering af indhold. Vi accepterer kun digital betaling. Paypal, Kreditkort, Debit kort, og direkte bankoverførsel. Vi accepterer IKKE kontant betaling eller checks.

Forsinket betaling

Vores systemer er fuldautomatiske, hvilket betyder, at forsinket betaling resulterer i automatisk suspension af din konto. Så snart vi registrerer din betaling, genaktiveres din konto. Der er ingen gebyrer for genaktivering af kontoen, processen er automatiseret.

Ejendomsret

Hartsoft ejer hjemmesiden. Hartsoft ejer domænerne. Hartsoft ejer alle temaer, skabeloner, stockbilleder og videoer, plugins og moduler, der bruges til webstedet. Kunden ejer indhold leveret af klienten. Det er ikke tilladt at downloade webstedet eller lave kopier af det. Du har ikke tilladelse til at bruge tredjeparts hostingtjenester til webhosting. Ejerskab af webstedet kan overføres til klienten til en pris af € 995. Hvis du opsiger dit abonnement, kan ejerskabet af domænenavnet overføres til dig til en pris af € 35. For websteder betalt fuldt ud. Websted inklusive domæne, moduler, plugins og alt materiale, der bruges til websteder, alt ejes af klienten.

Begrænsninger

Al hosting af abonnementsbaserede løsninger kan ikke placeres hos nogen tredjepart og skal opholde sig på vores servere. E-mail-konto er inkluderet i vores pakker og hostes som standard. E-mail-konti er undtaget fra obligatorisk hosting på vores servere og kan hostes på enhver tredjepartsserver efter eget valg. Vores grundlæggende abonnementspakke inkluderer ikke brugerdefineret kode, udvikling af moduler og plugins. Nødvendige færdige plugins er tilgængelige som tilkøb til basispakker. Vores premium-abonnement inkluderer ikke brugerdefineret kode, udvikling af moduler og plugins. Premium-pakken giver adgang til vores forudbyggede premium-plugins. Du kan vælge blandt hundredvis af premium-plugins i vores premium-katalog.

Aflysning

Vi ønsker, at vores kunder skal føle sig trygge og sikre ved hjælp af vores tjenester. Derfor binder vi ikke vores kunder til nogen kontrakt i nogen periode. Hvor længe du ønsker at blive hos os er 100% din beslutning. Du kan opsige dit abonnement inden udgangen af ​​din betalingsperiode ved blot at udfylde fortrydelsesformularen på vores hjemmeside.

Legaliteter

Jura

Du, som kunde, er eneansvarlig for indholdet på dit websted. Du holdes ansvarlig for alt indhold, der kan være i strid med enhver lov eller forskrift. Du, er eneansvarlig for fortrolighedspolitikkerne på dit websted.

Personlig data.

Vi indsamler og gemmer følgende oplysninger med henblik på fakturering og udsendelse af oplysninger om dit abonnement. Vi indsamler og gemmer følgende oplysninger med henblik på fakturering og udsendelse af oplysninger om dit abonnement. Vi kan kontakte dig via e-mail for at foreslå forbedringer, opdateringer og opgraderinger af dit abonnement.
Vi indsamler:
Dit navn
Firmanavn
Telefonnr.
E-mail
Postadresse

Vi bruger ikke dine personlige oplysninger til tredjepartsannoncering. Vi hverken sælger eller giver dine oplysninger til nogen tredjepart. Dine personlige data opbevares i overensstemmelse med EU-reglerne. Hvis de lokale myndigheder henvender sig til en igangværende strafferetlig efterforskning, er vi ifølge loven forpligtet til at overføre dine data til de respektive myndigheder. Kun betroede medarbejdere hos Hartsoft har adgang til dine personlige data, som på et behov-for-at-vide-grundlag. For mere information, læs vores persondatapolitik

Disse vilkår kan ændres med 30 dages varsel.